Valpar


INGEN PLANERAD KULL UNDER 2023Vid intresse kontakta

lovisabang@bangsdjurvard.seHundflockens kennel


Kennel Hundflockens föder upp arbetande border collies i liten skala. Hundarna används på jobb, stort som litet och är även utbildade på nöt. 


Tanken har växt fram succesivt och intresset för avel har ökat med åren. Att föda upp en bra vallhund är inte bara att para en tik för att man kan, målet är att föda upp friska och fina vallhundar som ska kunna vara till arbete och tävling på både får och nöt.

Hundarna ska kunna klara av mer intensiva perioder men även klara av att inte krypa ur skinnet under lågsäsong. 


Ansökan om kennelnamn är gjort och blev godkänt i oktober 2018- Hundflockens kennel.


Jag prioriterar dig som är djurägare som valpköpare då hunden får användas till det den är avlad för, vilket gör det lättare att kunna utvärdera hur kullen har blivit vallningsmässigt. Såklart är alla välkomna att höra av sig vid intresse för kommande valpkullar.Kennelnamnet


Hundflocken kan man tycka är ganska alldagligt och kanske inte så border collie kennelnamn men det kommer från Dustys första tid när han var liten. Runt 2006 när han föddes var det vanligt att alla hade egna hemsidor och då bodde jag tillsammans med min vän och vi hade ett gäng hundar, en hundflock och vi skapade en hemsida som hette hundflocken.se. Just hundflocken har därefter hängt kvar i alla år, både som hemsida men även på Instagram och efter lite fundering fick det därför bli Hundflocken.