Vallkurs

Vallhundskurs den 3-4 april och den 6-7 april 2017


Vi är glada att Eva Eriksson (Kennel Ever On) kommer till Stora Trana, Strängnäs och håller kursvecka i april. Eva tävlar framgångsrikt med sina hundar och har i många år varit i toppen i Sverige och även varit med i landslaget med olika hundar. I år kommer hon tävla med två av sina hundar i VM. Eva håller mycket kurser och är en duktig instruktör både för dig som är nybörjare men även dig som kommit en bit på vägen. Ett perfekt tillfälle att kickstarta igång träningen inför sommaren och tävlingssäsongen.


Närarbete måndag och tisdag den 3-4/4

Delning, singel, fålla, tratt, malteserkors. Hur man tänker vid sortering och vid närarbete samarbete mellan förare och hund. Kursen riktar sig till ekipage som kommit en bit på vägen och vill fördjupa sig i de olika momenten som är en stor del med mycket poäng på en tävling.


Grundkurs torsdag och fredag den 6-7/4

Denna kurs riktar sig till dig som är nybörjare själv i vallning och/eller kanske har en unghund eller hund som är nybörjare själv. Inga förkunskaper krävs för dig som förare men för att få ut det mesta av kursen ska hunden vara tänd och träningsmogen.


Lunch och fri tillgång till fika under dagen ingår i kursavgiften.


Kursavgift med hund: 1300 kr/dag

Åhörare: 300 kr /dag


Mer information och anmälan görs på: lisabang@hundflocken.se


Anmälan är bindande


Max antal deltagare är sex stycken per dag